Wat hebben wij enorm genoten! Het was een feest om voor zo’n enthousiaste zaal te zingen! Dijksound kan terugkijken op een zeer geslaagd Celebration Concert!

 

 

Natuurlijk stond Dijksound op het podium om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Maar wij deden dit niet alleen. Er waren gastoptredens van:

EDUARD JUSTUS en JAMES PESIWARISSA

Gispy Jazz spelen is mijn passie!
Constant improviseren op de gitaar is wat hem aangrijpt en vasthoudt. Het “Rosenberg Trio” is in Nederland het bekenste trio van dit genre. Eduard is net als Dijksound ook een Eemnesser en we vinden het super leuk dat hij een gastoptreden wil verzorgen tijdens ons concert.
Samen met vriend en zanger James Pesiwarissa (finalist The Voice Senior) nemen zij het publiek mee in de wereld van Gipsy Jazz!

DANSCOMPAGNIE EEMNES

Danscompagnie Eemnes is opgericht in september 2016 door Eemnesser Jamie-Dee van den Oudenrijn en is inmiddels uitgegroeid tot een dansstichting met bijna 100 klanten. Zij dansen en sporten met passie, plezier en professionaliteit. Natuurlijk geweldig dat ook zij een gastoptreden willen doen!

DE DIJKSOUND BAND

YES! Ook dit concert worden we begeleid door een fantastische live band! Herman Onnen (Gitaar), Peter Badenbroek (Bas), Raymond van Spiegel (drum) en Jurrie Zaat (keyboards) zullen de zaal heerlijk laten swingen!

 

 

IN DE MEDIA

We zijn héél blij en trots dat we eindelijk het podium weer op mogen! Dit concert wordt helemaal gefilmd dankzij de fantastische inzet van EMG! Waarvoor nu alvast dank!

En -eerlijk is eerlijk- zonder een aantal gulle geldgevers zou ons concert niet mogelijk zijn. Dus met hen zijn we ook superblij!
Dit zijn ze:

Share This