Onze bestuursleden

Met ingang van 29 november bestaat het bestuur uit de volgende leden::
Willeke van Domselaar (voorzitter), Robert Fennis (penningmeester), Erna Tulp (secretaris), , Angelique Schaapherder (pr cie.), Myriam Wijgman en Kees Bouwman (muziek cie.).

Naast het bestuur hebben we diverse commissies, teams en werkgroepen die specifieke taken op zich nemen. 

Gastvrouwen

Als je voor het eerst contact hebt met Dijksound, is dat meestal met één van onze twee gastvrouwen: Afra van der Gulik (rechts) & Cisca Wotlinski (links). Zij zorgen dat je je welkom voelt en maken je wegwijs. In het begin zijn zij je aanspreekpunt voor alles wat je maar wil weten. 

Wil je eens sfeer komen proeven? Neem gerust contact op. Je bent welkom!

Muziekcommissie

De muziekcommissie bestaat uit koorleden + onze dirigent Olaf.
Zij bepalen wat wij zingen: ons repertoire als geheel, maar ook wat we tijdens optredens zingen. De muziekcommissie wordt ‘gevoed’ door de leden. Iedereen mag suggesties doen voor nummers.

Verder bewaken de leden van de muziekcommissie de zangkwaliteit van het koor en zorgen zij voor mooie arrangementen en bijbehorende begeleidingsmuziek.

In de muziekcommissie hebben behalve Olaf Windey ook , Jolanda Dop, Saskia Elswijk, Kees Bouwman, Myriam Wijgman en Marcel van Zeelt zitting.

PR-team

Het PR-team bestaat uit zo’n 5 koorleden. Ook zijn er leden die hand- en spandiensten verrichten bij deze veelzijdige commissie.
Zij hebben verschillend taken:

  • Op diverse manieren promoten van ons mooie popkoor, o.a. via de pers, onze website, ons youtube-kanaal en (andere) social media.
  • Werven en organiseren van optredens.
  • Alle geïnteresseerden periodiek informeren over Dijksound.
  • Werven van nieuwe leden.

 

Neem vooral contact op met Angelique, Ira of Mieke, als je een vraag, idee of suggestie hebt!

 

Kledingcommissie

De kledingcommissie bestaat uit 2 koorleden met gevoel voor stijl.
Carla en Carla  bedenken hoe we er bij elk optreden uitzien, passend bij de gelegenheid en/of de locatie.

Technische commissie

De technische commissie bestaat uit 2 koorleden. 
Zij stemmen af met onze opdrachtgever en zorgen ervoor dat we bij elk optreden de juiste techniek bij ons hebben. Soms is dat alleen een CD of USB-stick, omdat de ontvangende organisatie zelf alle techniek in huis heeft. 
En als onze klant niets heeft, dan nemen we alles zelf mee: keyboard, mengpaneel, versterker en boxen.

WGO

WGO staat voor WerkGroepOverleg.

Voor bijzondere evenementen (bijvoorbeeld ons tweejaarlijkse grote concert) wordt een WGO in het leven geroepen. Daarin zit uit alle commissies en teams een vertegenwoordiger, zodat er snel geschakeld en soepel samengewerkt kan worden. 

Share This